De Leeuw Administratie & Belastingadvies 0113-571596: Hoeveel gemiddelde prijs voor zelfstandig bedrijf & prive Belastingaangifte? Goedkoop uurtarief gezocht verwerken aangifte BTW & inkomstenbelasting.

✅ TIP:( Vergelijk altijd voordat u Koopt )
Vergelijk 5 Boekhouders in Yerseke en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Burenpolderweg 15
4401KW Yerseke
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0113-571596

fax : 0113-574503

http://www.deleeuwadvies.nl

Wat wij doen:
De Leeuw Administratie & Belastingadvies is de administratief dienstverlener en belastingadviseur voor bedrijven in het Middel en Kleinbedrijf, particulieren en non-profiorganisaties. Wij hebben een divers klantenbestand en voor iedere klant leveren wij administratief en fiscaal maatwerk. Onze klanten zijn gevestigd in geheel Zeeland en in West - Brabant. De werkzaamheden van De Leeuw Administratie & Belastingadvies strekken verder dan provincie- of landsgrenzen. In de huidige tijd van de steeds verdergaande mondialisering kunnen wij onze klanten ook van dienst zijn met betrekking tot internationale vraagstukken. Onze kernwaarden of basisprincipes zijn vakkundigheid, deskundigheid, professionaliteit, kwaliteit en vertrouwen.Doelgroep:
bedrijven, mkb, particulieren, starters, zzp

Diensten voor bedrijven:
Accountancy, Belastingadvies, Boekhouding, Financiële administratie, administratie, bedrijfsadvies, buitenlandse btw, fiscaal advies, salarisadministratie

Diensten voor particulieren:
belastingaangifte