Selecteer provincie

Administratiekantoor Lama 035-6031277: Hoeveel gemiddelde prijs voor zelfstandig bedrijf & prive Belastingaangifte? Goedkoop uurtarief gezocht verwerken aangifte BTW & inkomstenbelasting.

✅ TIP:( Vergelijk altijd voordat u Koopt )
Vergelijk 5 Boekhouders in Huizen en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Lama 22
1273JD Huizen
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.lamahuizen.nl

Wat wij doen:
Steeds meer ondernemers en/of hun partner willen zelf (een deel van) hun administratie doen. Niet alleen om de kosten hiervan acceptabel te houden, maar ook om meer van deze kant van hun onderneming voor hen zelf inzichtelijk te maken. Tevens is de tijdigheid van de administratieve informatie belangrijk.

Onze specialiteit is u hierin wegwijs te maken. Bij u thuis of op kantoor, op uw computer, met uw software. Eerst samen ontdekken wat u reeds doet of zou kunnen doen en bepalen waar u naartoe zou willen groeien. Dit is niet alleen afhankelijk van aanleg en tijd, maar ook van een stukje training en de mate waarin die aanslaat. Zeker wat dit laatste betreft zal het aan de slag gaan met uw eigen bedrijf het beste werken. TRAINING ON THE JOB DUS.

Voordeel is dat wij niet alleen vraagbraak, maar ook back-up zijn en tevens naadloos het werk kunnen overnemen als het aankomt op de zaken die u (nog) niet zelf doet.

Hierin gaan geen inwerk / inlees uren verloren, we weten vanuit de begeleiding wat er speelt, wat er goed is en wat eventueel nog wat aandacht behoeft. Inwerk / inlees uren staan vaak niet op de nota, maar worden wel betaald. Voorkom deze improductiviteit en gebruik deze weer voor training on the job.Zo zal deze investering zich zelf terug betalen.Diensten voor bedrijven:
financieringen, fiscale aangelegenheden, reorganisaties