Selecteer provincie

ABC Bureau voor Administratie 035-5260120: Hoeveel gemiddelde prijs voor zelfstandig bedrijf & prive Belastingaangifte? Goedkoop uurtarief gezocht verwerken aangifte BTW & inkomstenbelasting.

✅ TIP:( Vergelijk altijd voordat u Koopt )
Vergelijk 5 Boekhouders in Huizen en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Huizermaatweg 13
1273NA Huizen
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


035-5260120

fax : 035-5267149

http://www.bureau-abc.nl

Wat wij doen:
Bureau voor Administraties, Belastingzaken en Computerservice is een op 1 februari 1984 opgericht kantoor en legt zich toe op het behartigen van alle administratieve zaken van ondernemers en vennootschappen.

Onze klantenkring bestaat uit een grote verscheidenheid aan grotendeels MKB-ondernemers met ieder zijn of haar specifieke eigenschappen en wensen. Ook met de ondersteuning van starters hebben wij ruime ervaring.

Wij hechten grote waarde aan een persoonlijke benadering van onze cliënten en relaties en streven het full-service concept na binnen onze dienstverlening. Dit betekent dat wij in principe de volledige administratie kunnen verzorgen. Wij zullen in goed overleg met de klant bespreken welke mate van begeleiding noodzakelijk is.

Het kleine team van ons kantoor is al lange tijd bij elkaar en daardoor goed op elkaar ingespeeld. Door constante (bij-)scholing spelen wij in op de vele ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Bureau ABC is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB),om door bundeling en uitwisseling van praktijkervaring en kennis, de ontwikkelingen optimaal te benutten.

NOAB-kantoren zijn zelf ondernemer en spreken daardoor dezelfde taal als de ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. De scholingseisen binnen NOAB waarborgen de vakkundigheid van de aangesloten kantoren. Indien nodig kan men terugvallen op de gespecialiseerde vakkennis van de NOAB Adviesgroep. In deze groep werken accountants, fiscalisten, advocaten en notarissen.

Onze diensten:

- Hulp ten behoeve van ”starters”
- Inrichten en verwerken van administraties
- Controleren van door uzelf gevoerde administraties
- Inrichten en verzorgen van loonadministraties
- Verzorgen van aangiften en omzet-, loon-, inkomsten en vennootschapsbelasting
- Het samenstellen van jaarrekeningen en publicatiestukken
- Opstellen van prognoses en diverse overzichten
Openingstijden:
Maandag : 08:15 - 17:00
Dinsdag : 08:15 - 17:00
Woensdag : 08:15 - 17:00
Donderdag : 08:15 - 17:00
Vrijdag : 08:15 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Carnaval : 08:15 - 17:00
Bevrijdingsdag : 08:15 - 17:00 Doelgroep:
Bedrijven, MKB, Particulieren, Starters, Stichtingen en verenigingen, ZZP

Diensten voor bedrijven:
Administratieve ondersteuning, Advieswerkzaamheden, Automatisering van administratie, Bedrijfsadministratie, Begeleiding bij aanvraag subsidie, Begeleiding bij opstellen ondernemingsplan, Begeleiding bij opzetten administratie, Begrotingen / prognoses opstellen, Belastingadvies, Bezwaarschriften en beroepschriften opstellen, Boekhouding, Deponeringsstukken voor Kamer van Koophandel verzorgen, Financiële administratie, Inkomstenbelasting verzorgen, Jaarrekening opstellen, Loonbelasting verzorgen, Omzetbelasting verzorgen, Overleg met Belastingdienst, Salarisadministratie / loonadministratie, Startersbegeleiding, Tussentijdse rapportages / analyses opstellen, Vennootschapsbelasting verzorgen, administratie, loonadministratie

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / Giro overschrijving, Vooruit betalen

Aangesloten bij / Certificering:
NOAB