Burg Financieel Advies BV vd
TIP: ( Vergelijk altijd voordat u Koopt )
Vergelijk 5 Boekhouders in Amsterdam en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Herengracht 340
1016CG Amsterdam
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Van den Burg Financieel Advies B.V. is een decennium lang het kantoor dat u zekerheid biedt als het voor u als ondernemer gaat om administratieve en fiscale werkzaamheden. Wij zijn een zelfstandig opererend administratiekantoor dat zich voornamelijk richt op het midden- en kleinbedrijf, en de particuliere markt.

Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om de kwaliteit van de te verlenen diensten te blijven waarborgen. Verder zijn wij aangesloten bij de NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. NOAB kantoren zijn verplicht zich permanent te scholen, zodat de kwaliteit en actualiteit van kennis ook via deze weg gewaarborgd is. Service en persoonlijke benadering zijn voor ons geen holle frasen, maar vormen de basis van waaruit gewerkt wordt. Wij hebben en nemen altijd tijd voor de klant.

Waarom Van den Burg Financieel Advies B.V.?

- Wij beschikken over vakkundige en competente medewerkers;
- Onze medewerkers zijn bedrijfseconomisch en/of financieel administratief geschoold;
- Wij hebben ruim 10 jaar ervaring;
- Wij staan bekend om onze flexibiliteit. De boekhouding kan desgewenst via het internet verlopen waardoor wij flexibel zijn in de plek van waaruit de boekhouding dient te geschieden;
- Wij werken met up-to-date systemen;
- Omdat wij zijn aangesloten bij de NOAB kunnen wij diverse andere specialisten raadplegen zoals bijvoorbeeld registeraccountants, notarissen, advocaten en fiscaal juristen. Door een beroep te doen op ons uitgebreid netwerk van specialisten zijn de communicatielijnen zeer kort en daardoor is de responstijd naar de klant kort.
Diensten voor bedrijven:
Financieel advies

Aangesloten bij / Certificering:
NOAB