Selecteer provincie

Adams Management Services BV
TIP: ( Vergelijk altijd voordat u Koopt )
Vergelijk 5 Boekhouders in Amsterdam en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Kabelweg 37
1014BA Amsterdam
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


020-6262535
Ondersteuning van kleine en middelgrote
ondernemingen bij de uitvoering van
hun bedrijfsvoering administratie,
fiscaaladvies etc. bel voor
vrijblijvende info of kijk op adams.biz

fax : 020-6247711

http://www.adams.biz

Wat wij doen:
Adams Management Services ondersteunt kleine en middelgrote ondernemingen bij de uitvoering van hun bedrijfsvoering. Niet op een 'doorsnee' wijze, door uitsluitend de boeken te controleren of een financiële administratie bij te houden.

Adams Management Services is ondernemers van dienst op financieel en juridisch gebied en bij managementvraagstukken. Een flexibele, op maat gesneden aanpak van de activiteiten is daarbij minstens zo belangrijk als een persoonlijke benadering. Of het gaat om het verzorgen van de financiële administratie, het opstellen van managementrapportages, fiscaal advies het voeren van salarisadministratie of het vinden van een financier: Adams Management Services is ondernemer met de ondernemers, In alle gevallen zorgt Adams Management Services voor efficiënt financieel management. En uiteindelijk: voor een organisatie die ondernemers de ruimte laat om te doen waar ze het best in zijn: ondernemen.


Het overnemen van een bedrijf of bedrijfsactiviteit vereist een gedegen onderzoek alvoren onze relatie tot een definitief besluit kan komen. In voorkomende gevallen functioneert Adams als coördinator van:

Financiële en fiscale due diligence
Juridische due diligence
Commerciële due diligence

In nauw overleg met de betrokken experts presenteren wij onze relatie een rapport waarin alle potentiële voordelen en eventuele risico's van de voorgenomen transactie uitgebreid worden toegelicht. Onze relatie kan zodoende een weloverwogen besluit nemen en eventuele risico's zoveel mogelijk uitsluiten.

Wij verzorgen voor een groot aantal cliënten de salarisadministratie, of dat nu voor één loonstrook per maand is of 1.200 stroken, iedere cliënt krijgt hetzelfde hoge niveau van dienstverlening.

Wij verwerken niet alleen de input van de cliënt, maar wij controleren tevens de input op fiscale aanvaardbaarheid. Daarna voeren wij een tweede controle uit op de geproduceerde output, alvorens wij het naar de cliënt sturen. Tevens verstrekken wij onze cliënten gevraagd en ongevraagd advies met betrekking tot de salarissen.

Onze cliënten bieden wij drie mogelijkheden aan van salarisadministratie:

Verwerken van salarismutaties die per email worden aangeleverd en eventueel in standaard excel sheet;
De cliënt voert de salarismutaties in via de salaris-invoermodule;
De salarisadministratie is onderdeel van de P&O module die de cliënt gebruikt voor de personeels-administratie.

Vanaf het najaar kunnen de salarismutatie aangeleverd worden via internet.Service:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, MKB, Particulieren

Diensten voor bedrijven:
Belastingadvies, Boekhouding, Financiële administratie, Administratie, Fiscaal advies, Salarisadministratie, Salarisverwerking