Selecteer provincie

0900 boekhouder 0900-2635468: Hoeveel gemiddelde prijs voor zelfstandig bedrijf & prive Belastingaangifte? Goedkoop uurtarief gezocht verwerken aangifte BTW & inkomstenbelasting.

✅ TIP:( Vergelijk altijd voordat u Koopt )
Vergelijk 5 Boekhouders in Groningen en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres

9701BR Groningen
Groningen
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

EUR 0,09 per minuut

Wat wij doen:

Wat wij doen:
Een goede boekhouder brengt meer geld op dan hij kost!

De boekhouding is een essentieel onderdeel van uw bedrijf. Het geeft inzicht in hoe goed uw bedrijf het werkelijk doet. Een hoge omzet zegt niet alles, want hoe staat het met de kosten en investeringen?

Met welke activiteiten verdient u feitelijk uw geld en op welke kosten kunt u bezuinigen? Hoe zorgt u voor het geld voor een toekomstige investering?

De boekhouder weet het. En adviseert u in financiële zaken waarin hij expert is.

Wat kan een goede boekhouder voor u betekenen?

Een betere vraag is misschien: welk administratief werk wilt u in vertrouwde handen geven? De boekhouder is namelijk dé specialist in administratie en belastingen. Hij kan, als u wenst, uw complete (loon)administratie en belastingaangifte overnemen.

U bepaalt natuurlijk zelf welke werkzaamheden u uitbesteed. De ene ondernemer houdt graag de touwtjes in handen en kiest alleen voor het opmaken van de jaarrekening. De andere ondernemer heeft een broertje dood aan de administratie en besteedt het liefst álles uit.

De mogelijkheden voor u op maat gesneden, ontdekt u in een persoonlijk gesprek met uw boekhouder. Bel 0900-Boekhouder (0900-2635468 9ct/m) en krijg meteen een specialist in uw regio aan de lijn.

Doelgroep:
Bedrijven, MKB, Particulieren, Starters

Diensten voor bedrijven:
Belastingadvies, Boekhouding, Debiteurenbeheer, Financiële administratie, Personeelsadministratie, Administratie, Bedrijfsadvies, Financieel advies, Fiscaal advies, Loonadministratie, Salarisadministratie

Diensten voor particulieren:
Belastingaangifte